• Nieuwe editie BT online beschikbaar

  In de Verenigde Staten gebeuren schitterende dingen rondom het vestigingsklimaat. Trump gooit de vennootschapsbelasting van 35 naar 15 procent, Amazon heeft 238 aanbiedingen van steden voor een nieuw te bouwen hoofdkantoor en ondertussen begint Europa zich ook wat ongerust te maken over de grote techgiganten Google, Apple, Facebook en Amazon. 

  LEES VERDER
 • Top Dutch geeft de noordelijke provincies nieuw elan

  Half februari ligt de nieuwste editie van BT op de mat bij de abonnees. Speciaal voor de trouwe lezer van BT publiceren we het artikel over Top Dutch nu al op BT Media. 

  LEES VERDER
 • Training: Toegepaste Circulaire Economie met Bas Luiting

  Bas Luiting, Next Circle, ontwikkelde een trainingsmethode met als titel "Let's Go Circular". Organisaties leren in 1 middag hoe ze praktisch aan de slag kunnen in de circulaire economie; hands-on en no-nonsens! Bezoek op donderdag 29 maart de Training Toegepaste Circulaire Economie in Circl.

  LEES VERDER
 • Studiereis Toulouse 11 t/m 13 april

  Ook in 2018 bezoekt BT weer een inspirerende Europese regio. Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 april zetten we zeil naar hét innovatiehart van Frankrijk: Toulouse!

  LEES VERDER
 • Wie vertelt Wiebes hoe we ons vestigingsklimaat redden?

  Links en rechts wordt Nederland ingehaald als het gaat om de aantrekkelijkheid van het vestigingsklimaat, dat blijkt uit de vierde Monitor Vestigingsklimaat van het NFIA. Een zorgwekkende conclusie die ondersneeuwt door het succes van Wouter Bos en de lobby voor het Europees Medicijnagentschap.

  LEES VERDER
 • Plug-In-City krijgt ABN AMRO Circular Economy Award

  Plug-In-City heeft op woensdag 13 december de ABN AMRO Circular Economy Award voor Beste Circulaire Werklocatie van Nederland in ontvangst genomen. Na een rondleiding over deze unieke werklocatie ontving Ivo Hulskamp, projectmanager Plug-In-City 2.0, de award uit handen van Eric Zwaart, Sector Banker bij ABN AMRO.

  LEES VERDER
 • BT #4 2017 | Dutch Makers Revolution

  De maakindustrie leeft! Het aantal fablabs, makerspaces en maakclusters is de laatste jaren explosief gegroeid, maar de concurrentie is moordend. In BT #4 leest u hoe u optimaal profiteert van de vierde industriële revolutie.

  LEES VERDER
 • We zijn gemaakt om te maken

  Het is weer stoer om dingen te maken. Grote bouwbedrijven wekken in hun campagnes een soort oergevoel op. ‘We zijn gemaakt om te maken’ en ‘Maak het af voordat het jouw afmaakt’. Hamer in de hand, spijker in de mond, beetje slaan en iedereen kan een tafel in elkaar rammen waar het hele gezin ’s avonds bij kaarslicht een veganistische quinoa-burger aan eet.

  LEES VERDER
 • Circulair Friesland ontvangt ABN AMRO Circular Economy Award

  Circulair Friesland heeft op 30 november de ABN AMRO Circular Economy Award voor Beste Circulaire Regio van Nederland in ontvangst genomen.

  LEES VERDER
 • BT #3 2017 | Blauwe Banaan barst open

  Wie niet in de ‘Blauwe Banaan’ zit, heeft van nature een achterstand in het logistieke speelveld. Goed nieuws voor de logistieke gelukszoekers, de sector is booming en het succes is meer dan ooit maakbaar. Lees hier de online uitgave van BT. 

  LEES VERDER
 • Circulair Friesland en Plug-In-City winnen ABN AMRO Circular Economy Award

  Circulair Friesland en Plug-In-City winnen de ABN AMRO Circular Economy Award in resp. de categorie ‘Regio’ en ‘Werklocatie’. Dat maakten juryvoorzitter Cees-Jan Pen en Eric Zwaart van ABN AMRO bekend tijdens het BT Event op Lelystad Airport.

  LEES VERDER
 • ABN AMRO hoofdsponsor Circular Economy Awards

  Wat zijn de beste circulaire werklocaties en circulaire regio’s van Nederland? Die vraag staat centraal tijdens de Circular Economy Awards.

  LEES VERDER
 • Hoofdsprekers BT Event vastgelegd

  Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde) en Andre van den Berg (CCO Schiphol Group) zijn de hoofdsprekers tijdens het BT Event op 2 november in Lelystad. Rotmans en Van den Berg nemen u mee naar de Next Economy. 

  LEES VERDER
 • Genomineerden ABN AMRO Circular Economy Awards bekend!

  BT, Stadszaken.nl en ABN AMRO zijn samen met een gewichtige jury op zoek naar de beste circulaire werklocaties en regio’s. Bekijk hier wie de voorlopers zijn op het gebied van de circulaire economie en ontdek wie er kans maken op de awards tijdens het jaarlijkse BT Event op 2 november in Lelystad. 

  LEES VERDER

ONZE PARTNERS